ضعف جمهوری اسلامی! (۲۱)

احمد بخارایی: پزشکیان دیروز با تفسیر یک آیه‌ی قرآنی گفت که دو راه دارید: مهاجرت یا جهنم. بنابراین همه‌ی کسانی که ضعیفند و نمی‌توانند مهاجرت کنند در هر دو دنیا بدبختند! 

اما راه سومی هم برای ما وجود دارد: ماندن و مطالبه‌گر بودن و حق خود را از اهالی دروغ و تظاهر، گرفتن! 

بدون توضیح!
حال و روز بسیاری از جوانان!

دریافت یک پیام در تلگرام از سوی یکی از دنبال کنندگان مطالبم  و پاسخ من به ایشان :

او نوشت:

سلام جناب بخارایی. وقت شما به خیر.

من ۲۸ سالمه و به شدت از این شرایط خسته‌ام. هر روز که می‌گذره امیدم رو بیش‌تر از دست می‌دم. زندگی کردن توی این دنیای دوزاری و سطحی عذابه. چشم‌اندازی هم نمی‌بینم، گرچه گاهی سعی می‌کنم امیدوار باشم، ولی نه برای ایران و نه برای جهان آینده‌ی روشنی نمی‌تونم متصور بشم. انگار همه چیز از دست رفته و این تباهی بشر و کارهاش افسارگسیخته شده و نمی‌شه جلوش رو گرفت. توی اکثر کشورها حزب راست اون هم از نوع افراطیش قدرت گرفتن، توی ایران هم که این …(ق … ها) حاکم‌ان و بعدش هم احتمالاً قدرت برسه به دست رضا پهلوی، و طرفدارانش هم ازش بت بسازن و این سیکل استبدادی به اشکال مختلف ادامه داشته باشه. من توی کتاب‌فروشی کار می‌کنم و می‌بینم که امیدی هم به قشر کتاب‌خوان و دانش‌جوها نیست. شبکه‌های اجتماعی به خصوص اینستاگرام به خیلی چیزا لطمه زده، می‌زنه و خواهد زد. مردم رو رسماً سرگرم می‌کنه، بی نیاز از کتاب و مقاله و … می‌کنه و اطلاعات اشتباه به خورد مردم می‌ده. از همه مهم‌تر اینکه سبک زندگی بچه پولدارها رو به رخ می‌کشه و باعث می‌شه هزاران نفر در مورد خودشون حس بدی داشته باشن، اعتماد به نفس‌شون کم بشه و پرتوقع باشن. از طرف دیگه هم کتابای زرد بازار جهانی رو پر کردن و از آدما، موجودات حق به جانب و بی‌شعور ساختن. گاهی فکر می‌کنم که فوکویاما درست می‌گفت، تاریخ به پایان رسید. سرمایه‌داری هم کل دنیا رو به فنا داده و بدتر از این هم می‌کنه. هر چی هم می‌گذره وحشی‌تر می‌شه …

 پاسخ دادم:

سلام عزیزم

واقعیت این است که به واسطه‌ی وجود «تبعیض» در نظام‌ جمهوری اسلامی مبتنی بر تلفیق سرمایه و ایدئولوژی در شرایط ناگواری به‌سر می‌بریم. شایسته نیست در مقابل این وضعیت، سکوت کنیم یا تسلیم شویم. فقط یک راه باقی می‌ماند و آن اینکه مطالبه‌گر بوده و امید داشته باشیم. 

جز این، دچار افسردگی و نومیدی بی‌حاصل خواهیم شد.

او گفت:

به نظرتون امیدی به اصلاحات ساختاری و اساسی این نظام هست؟ 

من به افرادی که در داخل کشور دارن هزینه می‌دن باور دارم، تاجزاده و موسوی و …

 من گفتم:

من فکر می‌کنم در سال پیش رو اتفاقات ویژه‌ای رخ می‌دهد. نظام نیازمند تحول ساختاری است.

پربازدیدها

ضعف جمهوری اسلامی! (۱۹)

منظومه‌ی فکری ولایی: ناکارآمدی جمهوری اسلامی در داخل و خارج!

ضعف جمهوری اسلامی! (۱۷)

«خشونت سیاسی!»

ضعف جمهوری اسلامی! (۱)